Transaccions internacionals

Fes negocis amb qualsevol part del món

  Amb accés a més de 130 divises, les nostres solucions de pagaments i cobraments a nivell internacional permeten que la teva empresa treballi en moneda local amb gairebé qualsevol racó del món. Afegeix eficiència i seguretat en el teu procés d’enviament o recepció de fons gràcies a una infraestructura tecnològica en constant desenvolupament i millora.

  Lending

  Negocis globals

  Envia fons en divisa o paga als teus proveïdors internacionals en més de 130 monedes. A més, si exportes, t’ajudem a rebre els cobraments dels teus clients en més de 55 monedes i fer l’intercanvi de divises a preus competitius.

  Lending

  Eficiència operativa

  Augmenta l’eficiència del teu negoci automatitzant processos de pagaments. A més de l’intercanvi de divises, a Ebury treballem perquè la teva empresa pugui simplificar els processos, mitjançant la nostra infraestructura tecnològica.

  Lending

  Simplicitat d´us

  Tu tries com vols fer les teves transaccions en divisa: amb taula de tresoreria o online. Encara que sempre tindràs un gestor de compte assignat, també pots executar teves ordres a través d’Ebury Online, la nostra plataforma.

   

  Pagaments internacionals i enviament de fons

   

  Accés a més de 130 divises:

  Gràcies a una xarxa única de proveïdors de liquiditat, bancs dipositaris i socis locals podem oferir accés a més monedes, incloses les de països emergents, a preus competitius.

  Multi pagaments:

  Paga de manera simultània a múltiples beneficiaris a tot el món, en diferents divises. Mitjançant un simple arxiu a ser pujat a la plataforma podràs automatitzar pagaments i optimitzar processos.

  Ebury Online:

  Mitjançant la nostra fàcil i intuïtiva plataforma podràs executar les teves pròpies transferències online i gestionar els teus beneficiaris. Coneix Ebury Online una mica més.

  Agilitat de pagaments:

  Paga a beneficiaris a l’estranger d’una manera més eficient. Els teus fons seran processats a través de la nostra infraestructura tecnològica, al estar interconnectada amb diferents plataformes i xarxes com SWIFT ens permet processar més del 80% dels pagaments amb data valor mateix dia.

   

   

  Recepció de fons en divisa

  world-map_18-10-2016-05.-Ebury

  COMPTES EN DIVISA PER RECEPCIÓ DE FONS

  Podem rebre fons en +55 divises diferents, incloses monedes de mercats emergents amb les que molts bancs no treballen

  REPATRIACIÓ DE FONS

  Un cop has cobrat les teves vendes o projectes a l’estranger beneficia’t de tipus de canvi competitius per repatriar el benefici en la teva moneda

  A més, a través de la plataforma podràs veure tots els fons rebuts en divisa i donar l’ordre per convertir aquests fons al teu moneda, al tipus de canvi prèviament acordat.

   

   Procés de pagament

  COTITZACIÓ DE LA OPERACIÓ

  A través del teu gestor de compte o d´Ebury Online, sol-licita una cotització i accepta el preu

  REBUT DELS DETALLS DE LA TRANSACCIÓ

  Rebrás un rebut de transacció (RT) amb els detalls de l´operació.

  ENVIAMENT DE LA CONTRAPARTIDA 

  Et proporcionem els detalls perquè ens envïïs la contrapartida

  ENVIAMENT DE FONS AL BENEFICIARI

  Ebury envia els fons en divisa al beneficiari indicat segons la data valor triada

  CONFIRMACIÓ DE LA TRANSACCIÓ

  Una vegada que els fons hagin estat enviats al teu beneficiari rebràs la confirmació de la transacció

  • Què és una transacció al comptat?

   Una transacció al comptat o spot és una operació d'intercanvi de divises que utilitza com a referència el tipus de canvi vigent per a realitzar una transacció entre un venedor i un comprador per a un parell de divises. És la forma més habitual d'intercanvi de divises.

  • Què és una "data valor"?

   La data valor és el dia en què vols que els fons arribin al beneficiari indicat. Quan vas a realitzar una transacció al comptat pots triar la data valor, que podrà ser el mateix dia de l'ordre per a les divises més líquides o un parell de dies en el cas de monedes exòtiques.

  • Com fer una transacció al comptat per Ebury Online?

   Realitzar transaccions per Ebury Online, la nostra plataforma, és ràpid i senzill. No trigaràs més de 2 o 3 minuts a completar l'ordre.

   Indica la quantitat de divises que vols comprar o vendre, accepta el tipus de canvi, selecciona la data valor i indica el beneficiari que vols que rebi els fons.