Plataforma i API

Solucions tecnològiques innovadores per gestionar i fer créixer el teu negoci

  Ebury Online et permet gestionar de forma molt més àgil i senzilla tots els teus pagaments i cobraments en divisa

  Intuïtiva

  Senzilla i fàcil d’utilitzar. Amb Ebury Online pots fer les operacions al comptat, contractar les assegurances de tipus de canvi o els teus pagaments en dos minuts.

  Segura

  Ebury Online et proporciona un extra de seguretat en el teu negoci amb diversos requisits de seguretat i diferents permisos per a usuaris que tu mateix pots gestionar.

  Control

  Tu tens el control amb la flexibilitat d’ajustar els permisos i decidint quines operacions vols fer de forma online i quins amb el teu assessor personal

  Avantatges de Ebury Online

  Accés des de qualsevol lloc en qualsevol moment. Accedeix al teu compte les 24 hores del dia a través de l’ordinador o tablet i comprova l’estat de les operacions i pagaments en temps real.

  Monitorización i control de les transaccions. Ordena i filtra totes les operacions i llistats i descarrega rebuts i comprovants per portar un control exacte dels teus moviments.

  Execució de transaccions en línia. Pot realitzar compres i vendes en més de 50 divises així com consultar les cotitzacions en temps real.

  Beneficiaris i notificacions. Afegeix i guarda els teus beneficiaris d’una forma senzilla per realitzar els teus pagaments i envia’ls notificacions de confirmació automàtiques quan els fons són enviats.

  Ajuda i suport. Comptes amb un equip de suport i atenció al client format per professionals especialitzats que et podran guiar i ajudar en qualsevol moment a través de xat, email i telèfon.

  Usuaris. Gestiona l’accés a la plataforma dels membres de teu quip i empleats especificant els permisos per a cadascun.

  Integració perfecta a través de la nostra API

   

   

  1. El teu ERP o sistema d’administració es connecten a Ebury a través de l’API

  2. Pots accedir a Ebury a través dels teus propis sistemes i realitzar operacions E2E.

  3. L’API s’integra a la perfecció i t’ofereix la flexibildiad d’augmentar la teva oferta de producte.

  Com s’integra en el teu negoci?

  El nostre equip ha estat el que ha dissenyat i desenvolupat la nostre API per la qual cosa tenim la flexibilitat i control per integrar la nostra plataforma de la millor manera possible perquè encaixi amb el teu negoci. Es tracta d’una integració ràpida i senzilla que permet connectar amb el teu ERP i el teu sistema d’administració.